Vuosikokous Sappee 28.3. VIELÄ EHTII!!!

21.2.2022

Tervetuloa OAJ Kangasalan paikallisyhdistyksen vuosikokoukseen maanantaina 28.3.2022 Sappeeseen

Nyt on mahdollista lasketella tai lautailla keväisessä Sappeessa tai vaikka hiihdellä ja lenkkeillä Sappeen vuorta ylösalas. Yhdistys maksaa hissilipun ja välinevuokrauksen. Ulkoilun jälkeen yhdistys tarjoaa maittavan kokousruokailun Sappeessa vuosikokouksen yhteydessä. Eikä tässä kaikki. Pääset lisäksi Kangasalta bussin matkassa Sappeeseen ja takaisin halutessasi.

Tule mukaan yhdistyksesi vuosikokoukseen! Lähtö Sappeeseen tapahtuu noin klo 16. Aikaa Sappeessa on ulkoilla noin 2 tuntia. Kokous ja ruokailu on kello 19.00, jonka jälkeen on kuljetus takaisin Kangasalle. Ilmoittautumiset vuosikokoukseen , ruokailuun, Sappeeseen ja kuljetukseen tapahtuvat viimeistään 18.3.2022 mennessä jukka-pekka.latti@kangasala.fi.

Kerro ilmoittautuessasi seuraavat asiat: A. Osallistutko kuljetukseen. Jos, niin mistä tulisit Kangasalla kyytiin. B. Lasketteletko. Jos, niin tarvitsetko 1. hissilipun ja/tai 2. välinevuokrauksen? Kerro, jos sinulla on oma ladattava hissikortti. C. Osallistutko ruokailuun ja kokoukseen? (Ruokavaihtoehdot lähetetään myöhemmin ilmoittautujille.) Terveisin OAJ Kangasalan paikallisyhdistyksen hallitus Terveisin OAJ Kangasalan paikallisyhdisty